johannasblomqvist.blogg.se

En 40+, överviktig, otränad kvinna som beslutat göra en helomvändning. Skall åka på två veckor till ett Biggest Loser Resort i USA och kommer här berätta om min tid där och hur mitt liv förändras på långsikt.

Packningslistan

Publicerad 2016-08-24 19:00:00 i Allmänt,

Jag har ju fått en packningslista över saker dom rekommenderar att jag tar med mej. Idag gick jag igenom listan för att se vad jag ännu måste skaffa. Behöver ännu en liten ryggsäck, simglasögon och en bomullsmössa eller keps. Överdraget till cykelsitsen beställde jag liksom en hel del andra grejor via Aliexpress och väntar att den ska komma inom ett par veckor. Men en tur till Stadium lär nog ännu behövas.
 
Med drygt fyra veckor kvar börjar jag vara ordentligt taggad och har funderat på "livet efter Biggest Loser Resort", vilket gym ska jag gå med i som har svenskspråkig PT som får fortsätta hjälpa mej. Vilken träningsform kommer jag att tycka bäst om osv. Jag har aldrig varit så förtjust i att springa men det finns ju så mycket mer. Blir nog en tur till simhallen inom kort. 
 
Här kommer några bilder på packningslistan, införskaffad utrustning, resortet Beaver Hollow som inhyser Biggest Loser Resort Niagara och program för en typisk dag.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela